HUMU RECORDS
KES30 2023
Takaisin / Back

Hampaat suussa tekee paluun. Kuuntele tulevan albumin ensimmäinen single

Kuopiolainen rock-yhtye Hampaat suussa tekee paluun ja julkaisi Humu Recordsin kautta uuden Hippikommuuni-singlen perjantaina 30. kesäkuuta. Yhtyeen edellinen pitkäsoitto Sama uudestaan (Universal music) ilmestyi vuonna 2005 ja kokoonpanon edellisestä keikasta on ehtinyt kulua kolmetoista vuotta.

Uutta albumia kaikessa hiljaisuudessa työstänyt bändi on löytänyt erinäisten treenikämppien nurkista ison osan tarvittavasta soittokalustosta, ja suurin osa niistä, sekä soittajista on todettu soittokuntoisiksi. Yhtyeen ensimmäistä paluukeikkaa on mahdollista todistaa perjantaina 7. heinäkuuta Pannuhuone Gust. Raninin terassilla Kuopiossa.

Nyt julkaistu single on rehellinen punk-biisi, jonka tarinassa kuulija imaistaan tiskivuoren ääreltä alkavan elämänmakuisen draaman syövereihin.

“Jollain tavalla tämä punkin tekeminen tuntuu vielä vapaammalta tälleen vuosien jälkeen. Meiän bändille punk on otsikkona tarkottanu aina myös sitä, ettei tarvii miettiä sitäkään mitä punkin pitäis olla, mutta se on kyllä vaan korostunut iän myötä. Mutta sitten tämä eka sinkkuhan on oikeestaan just aika perinteinen punk-rykäys, ja sekin tuntuu just ihan oikeelta”, nauraa yhtyeen basisti Lasse Hartikainen

Humu Records julkaisi tulevan albumin ensimmäisen singlen Hippikommuuni perjantaina 30. kesäkuuta digitaalisesti lataus- ja suoratoistopalveluissa. Single kuunneltavissa alla olevasta soittimesta tai linkistä.


Kuuntele single muista suoratoistopalveluista:
Spotify, Tidal, iTunes, Soundcloud jne.

Hippikommuuni
Sanat / sävellys: Matti Vassinen + Hampaat suussa
Sovitus: Hampaat suussa
Miksaus & Masterointi: Sampsa Väätäinen

Laulu & kitara: Matti
Kitara: Niko
Basso & stemmat: Lasse
Rummut: Mikko

Hampaat suussa
posti@hampaatsuussa.com
www.hampaatsuussa.com
Instagram
Facebook

Tiedotus
Humu Records
humurecords@gmail.com
www.humurecords.comHumu Records

© humurecords, 2022
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynnänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud