HUMU RECORDS
JOU15 2023
Takaisin

HXA:n tulevan albumin toinen single ilmestyi

Monipuolisesta musiikillisesta taustastaan ja omaäänisestä remix-tyylistään tunnettu HXA julkaisee toisen kappaleen keväällä 2024 ilmestyvältä albumilta. Hyvän vastaanoton saanutta Evil Eyes -debyyttisingleä seuraava Casual Talking ilmestyi lataus- ja suoratoistopalveluissa perjantaina 15. joulukuuta.

- Lähdin rakentamaan uhkaava-tunnelmaista tanssilattian täyttäjää yhdistämällä itselleni rakkaita elementtejä delta bluesista, electro housesta ja indie pop musiikista. Kappaleen tarina kulkee pikakelatuissa pysäytyskuvissa läpi ihmissuhteen. Casual Talking yllättää loppumetreille saakka uusilla käänteillä ja pitää kuuntelijan koukussa, HXA artisti nimen takaa löytyvä Heikki Meriranta kertoo singlestä.

HXA yhdistelee musiikissaan harmonisesti orgaanisia ja elektronisia genrejä kuten EDM, folk, indie pop, rock, kantri ja blues. Heikki Meriranta muistetaan ahkerasti Suomea ja Keski-Eurooppaa kiertäneen Slideshaker -yhtyeen lauluntekijänä, laulajana ja kitaristina. Lisäksi hän on tuottaa elektronista musiikkia yhdessä DJ Noofin kanssa.

Singlen Casual Talking voi kuunnella alla olevasta soittimesta ja linkistä.Kuuntele levy muista suoratoistopalveluista:
Spotify, Tidal, Deezer, Soundcloud, Bandcamp jne.

Linkit:
Artistisivut
HXA Instagram
HXA Tiktok
HXA Youtube
HXA FacebookHumu Records

© humurecords, 2023
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud