HUMU RECORDS
MAA15 2024
Takaisin

HXA julkaisee kolmannen singlen toukokuussa ilmestyvältä albumilta

Ennakkoluulotonta tuotantotyyliä rakastava HXA julkaisi kolmannen singlen toukokuussa ilmestyvältä Smoke Trails -albumiltaan. Hyvän vastaanoton saaneita Evil Eyes ja Casual talking -singlejä seuraava Wild Child of Mine on yllättävä sekoitus folk-henkeä ja modernia soundia.

- Halusin luoda ainutlaatuisen maailman, jossa yhdistyy folkin olemus, nykyaikaisten biisien energia ja hyppysellinen klassista kitaraa. Tämä single esittelee HXA:n herkemmän puolen ja raottaa maailmaani uudesta kulmasta. Odotan innolla, että kuulijat pääsevät nauttimaan biisin taiasta, HXA artistinimen takaa löytyvä Heikki Merimaa kertoo.

HXA yhdistelee musiikissaan harmonisesti orgaanisia ja elektronisia genrejä kuten EDM, folk, indie pop, rock, kantri ja blues. Heikki Meriranta muistetaan ahkerasti Suomea ja Keski-Eurooppaa kiertäneen Slideshaker -yhtyeen lauluntekijänä, laulajana ja kitaristina. Lisäksi hän on tuottaa elektronista musiikkia yhdessä DJ Noofin kanssa.

Humu Records julkaisee HXA:n Smoke Trails -pitkäsoiton vinyylinä ja digitaalisesti perjantaina 3. toukokuuta. Single Wild Child of Mine ilmestyi perjantaina 15. maaliskuuta ja on kuunneltavissa alla olevasta soittimesta ja linkeistä.Kuuntele levy muista suoratoistopalveluista:
Spotify, Tidal, Deezer, Soundcloud, Bandcamp jne.

Linkit:
Artistisivut
HXA Instagram
HXA Tiktok
HXA Youtube
HXA FacebookHumu Records

© humurecords, 2023
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud