HUMU RECORDS
MAA22 2024
Takaisin

Kuuntele Jonas and I:n uusi single Outrun, Undone

Folkiin kietoutunutta pop-musiikkia soittava Jonas and I julkaisi uuden singlen. Kappale Outrun, Undone ilmestyi lataus- ja suoratoistopalveluihin 22. maaliskuuta 2024.

Kappaleen alkuperäinen demo-versio on äänitetty jo 2000-luvun alkupuolella, reilusti ennen Jonas and I -yhtyeen perustamista. Unohduksiin jäänyt demo löytyi onnekkaan sattuman kautta vanhalta MP3-soittimelta. Vaikka kappale äänitettiin ja tuotettiin uudelleen, on siitä kuultavissa myös uuden vuosituhannen tyyliä ja soundia.

Outrun, Undone tarjoaakin mielenkiintoisen sekoituksen monipuolista äänimaisemaa: mahtipontista brittipopille ominaista biittiä ja kitaraa, sinemaattisia torvia ja syntikoita sekä folk-perinteestä tuttua tarinankerrontaa. Uudella singlellään yhtye tekeekin aikamatkan omaan nuoruuteen Jonas and I tyylisellä twistillä.

Kriitikoiden ylistämä ja kansainvälisesti huomioitu Jonas and I on julkaissut kaksi studioalbumia (These Days 2016, Where From Here 2021) ja tehnyt uuden version Suomen ensimmäisestä maakuntahymnistä (Savolaisen Laulu/ Savon laulu 2017) Marco Hietalan (Nightwish) kanssa.

Humu Records julkaiseman uuden singlen voi kuunnella alla olevasta soittimesta tai linkistä.Kuuntele levy muista suoratoistopalveluista:
Spotify, Tidal, Deezer, Soundcloud, Bandcamp jne.Humu Records

© humurecords, 2023
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud