HUMU RECORDS
SYY1 2023
Takaisin / Back

Kristiinan albumi Palavan rakkauden aika ilmestyi

Power pop -yhtye Kristiina julkaisi debyyttialbuminsa Palavan rakkauden aika perjantaina 1. syyskuuta 2023. Albumi ilmestyi LP:nä sekä digitaalisesti suoratoisto- ja latauspalveluissa.

Kristiina on Tamara Luonnosta tutun Kristiina Tuhkasen keväällä 2022 perustama bändi, jonka kappaleet käsittelevät ihmiselon normaaleimpia ilmiöitä oivaltavasti sanallistettuna tarttuvien ja melodisten, suomi- sekä klassista rockia yhdistelevien sävellyksellisten herkkupalojen avulla. Uusi albumi on hiottu lopulliseen kuntoon laaja-alaisena musiikintekijänä tunnetun Joni Ekmanin sovituksella, soitolla ja tuotannolla, mikä saa koko homman kuulostamaan vanhempien levyhyllystä kaivetulta timantilta. Tästä pitää sekä äiti että tytär ja se lähibaarin entinen rasvis.

Perustamisestaan lähtien aktiivisesti keikkaillut live-kokoonpano esiintyy muodossa Kristiina Tuhkanen (laulu, akustinen kitara), Joni Ekman (kitara), Joel Hyttinen (kitara), Hilla Kohtamäki (basso) ja Essi Nieminen (rummut). Humu Records ja Hillotehdas julkaisevat pitkäsoiton Palavan rakkauden aika vinyylinä ja digitaalisesti elokuussa 2023.Kuuntele levy muista suoratoistopalveluista:
Youtube, Tidal, iTunes, Soundcloud jne.

Osta vinyyli Humun verkkokaupasta:
Verkkokauppa

Seuraavat keikat:
1.9. PANNUHUONE / KUOPIO (+ ANTTI PAANANEN)
2.9. JÄLKIPELI PUB / MIKKELI (+ JONI EKMAN)
7.9. TELAKKA / TAMPERE (+ RÄJÄYTTÄJÄT)
8.9. LEPAKKOMIES / HELSINKI (+ VESILINJA, JOKU IIRIS)Humu Records

© humurecords, 2022
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud