HUMU RECORDS
LOK28 2020
Takaisin / Back
Tiedote vapaa julkaistavaksi

(proto)Torvinen julkaisee kolmannen albuminsa – kuuntele ensimmäinen single Sipsejä ja kokista

Joensuulainen (proto)Torvinen viimeistelee parhaillaan kolmatta albumiaan. Keväällä 2021 julkaistavan levyn ensimmäinen single Sipsejä ja kokista ilmestyy digitaalisesti perjantaina 30. lokakuuta.

Kahdella aiemmalla albumillaan esimerkiksi punkia, rockia ja elektroa sujuvasti yhteen saattanut (proto)Torvinen kuvailee myös tulevaa albumia tyylisuunnaltaan monipuoliseksi.

”Goottia, New Wavea, AOR:ää ja nyt julkaistava single on aika tyypillistä vaihtoehtorockia”, Torvinen luettelee ja jatkaa pyörittelyä: ”Levyä tehdessä mielessä on pyörinyt ajatus termistä AOG eli Adult Oriented Goth. Aikuisten goottirockia siis.”

Tällä kertaa kyseessä on myös aiempaa selkeämmin bändilevy, vaikka keikoilla Torvinen esiintyy edelleen soolona. Albumilla bassoa soittaa Eläin-yhtyeestä tuttu Heikki Kuikka ja muutamissa kappaleissa lead-kitaraa myös albumin kansista vastaava Nikolai Tiitinen. Torvinen vastaa itse laulusta, komppikitarasta, syntikoista ja rummuista.

Timo Torvinen tiedetään lyyrikkona analyyttiseksi ja tutkiskelevaksi sivustakatsojaksi, jonka suorasanainen näkemys maailmasta usein sekä ihastuttaa että pelottaa. Myös nyt julkaistava single Sipsejä ja kokista sai alkusysäyksen maailman nykytilaa tarkkailemalla:

”Ei tarvitse olla erityisen tiedostava tai kantaaottava ahdistuakseen uutisvirrasta. Ahdistusta voi paeta ihanaan viihdekuplaan. Lopulta viihde ja todellisuus sekoittuvat toisiinsa, kun toisessa selainikkunassa kerrotaan käynnissä olevasta maailmanlopusta ja toisessa pyörii rauhoittava suoratoisto.”

Humu Recordsin julkaiseman uuden levyn ensimmäinen single Sipsejä ja kokista ilmestyy suoratoistopalveluihin perjantaina 30.10.2020 ja se on kuunneltavissa ennakkoon alla olevasta soittimesta:


Sipsejä ja kokista

Linkit ja promokuvat
(proto)Torvinen - promokuva
(proto)Torvinen Humu Recordsin sivuilla
(proto)Torvinen Bandcampissä

Tiedotus
Humu Records
humurecords@gmail.com
www.humurecords.comHumu Records

© humurecords, 2019
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud