HUMU RECORDS
JOU1 2023
Takaisin

Samanna julkaisi neljännen albumin ensimmäisen singlen

Humu Records ja Hillotehdas julkaisee Samannan neljännen albumin keväällä 2024. Tulevan levyn ensimmäinen single Kuoleman sykli ilmestyy digitaalisesti lataus- ja suoratoistopalveluissa perjantaina 1. joulukuuta 2023.

Samanna tunnetaan hyväntuulisesta ja vallattomasti tyylilajista toiseen soljuvasta musiikistaan. Kappaleet ovat oivaltavia, hauskoja ja paikoin hämmentäviä. Keskiössä on paitsi taidokas musisointi, myös laulaja / kosketinsoittaja Anna Pesosen suorat ja terävät sanoitukset.

Tulevan albumin ensimmäinen single käsittelee sekä luonnon että ihmiselämän syklejä.

"Kappaleen idea syntyi seuratessa tätä meidän suorittamistamme ja osaamattomuuttamme antaa aikaa levolle ja pysähtymiselle", Pesonen kertoo. "Luonnolle talvi on tauon ja kuolemankin aikaa, mutta mullan alla muhii kuitenkin jatkuvasti uutta, joka sitten versoo aina kevään koittaessa. Ihmiselle pysähtyminen omien syklien varrella voi olla myös uusien ideoiden hauduttelua ja paikka tehdä katsausta omasta suunnasta ja tarvittavista muutoksista".

Samannan vahvassa kokoonpanossa Pesosen lisäksi soittaa bassoa Inari Ruonamaa, rumpuja Sebastian Krühn ja saksofonia Sami Sippola. Soittajilta löytyy siis kokemusta useista kokoonpanoista kuten Hot Heros, Jukka Nousiainen & Kumpp., Amuri sekä Faarao Pirttikangas & Nubialaiset vain muutamia mainitaksemme. Albumin on äänittänyt ja miksannut Manu Liira ja masteroinut Jarno Alho.Kuuntele levy muista suoratoistopalveluista:
Spotify, Tidal, Deezer, Soundcloud, Bandcamp jne.

Linkit:
Artistisivut
Samanna Instagram
Samanna FacebookHumu Records

© humurecords, 2023
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud