HUMU RECORDS
MAR3 2023
Takaisin

HXA julkaisi tulevan albumin ensimmäisen singlen

Monipuolisesta musiikillisesta taustastaan ja omaäänisestä remix-tyylistään tunnettu HXA on solminut levytyssopimuksen Humu Recordsin kanssa. Artistin debyyttialbumi ilmestyy keväällä 2024 vinyylinä ja digitaalisissa formaateissa.

HXA yhdistelee musiikissaan harmonisesti orgaanisia ja elektronisia genrejä kuten EDM, folk, indie pop, rock, kantri ja blues. Artistinimen takaa löytyvä Heikki Meriranta kuvaa tulevaa albumia seuraavasti:

”Albumi on harmonian ja kontrastien liitto. Yhdistelmä orgaanisia ja synteettisiä elementtejä, genrenvaihtoja ja kokeellisia sovituksia perinteisten tukena. Luon musiikkia kerroksellisina tarinoina; suoran kerronnan alla piilee herkän kertojan maailmankuva”, Meriranta kuvailee, ja jatkaa: ”Tavoitteena on yllätyksellisten elementtien lisäksi tehdä ajatonta ja kulmikasta soundia, joka jaksaa kiinnostaa ja oivalluttaa kuulijaa pitkään.”

Meriranta muistetaan ahkerasti Suomea ja Keski-Eurooppaa kiertäneen Slideshaker -yhtyeen lauluntekijänä, laulajana ja kitaristina. Lisäksi hän on tuottaa elektronista musiikkia yhdessä DJ Noofin kanssa.

Ensimmäinen single Evil Eyes on indie dance/rock -kappale, josta löytyy akustista grooveja ja tanssittavia rytmejä. Kappale ilmestyi 3.11.2023 ja on kuunneltavissa alla olevasta soittimesta ja linkistä.Kuuntele levy muista suoratoistopalveluista:
Spotify, Tidal, Deezer, Soundcloud, Bandcamp jne.

Linkit:
Artistisivut
Singlen sanoitukset

HXA Instagram
HXA Tiktok
HXA Youtube
HXA FacebookHumu Records

© humurecords, 2023
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud