HUMU RECORDS
TOU6 2022
Takaisin / Back
Tiedote vapaa julkaistavaksi

Vehje nostaa hattua kaikille freelancereille. Kuuntele tulevan albumin ensimmäinen single

Kotiaan hc-punkin, metallin ja vanhan liiton hevin liepeiltä etsivä Vehje julkaisee uuden albumin syksyllä 2022. Ensimmäiset maistiaiset tulevalta albumilta saadaan perjantaina 6. toukokuuta julkaistavan kolmen kappaleen Freelancer singlen myötä.

Vehje on neljän itäsuomalaisen herrasmiehen muodostama orkesteri, jonka hetkessä loppuun myynyt yhdeksän kappaleen debyytti EP ilmestyi keväällä 2021. Kappaleet soivat radiossa, keikkatarjouksia sateli ja fanikunta kasvoi genrerajoista piittaamatta. Yhtyeen odotettu toinen albumi on nyt saatettu painoon ja sen ilmestymistä on lupa odottaa loppusyksylle.

Toukokuun alussa ilmestyvällä singlellä yhtye kommentoi omaan ytimekkääseen tapaansa jo vuosia tapellilla ollutta kulttuurialan freelancereiden tilannetta, mikä synkkeni entisestään koronapandemian myötä. Singlen toinen biisi Mahotonta meininkiä vie kuulijat kaupanteon kuumaan ytimeen eli markkinatorille. Päätösraita Palkinto taas johdattaa meidät suomalaiset, ei enempää eikä vähempää, suoraan taivaan porteille.

Humu Recordsin kautta ilmestyvän albumin ensimmäinen single on nyt kuunneltavissa alla olevasta soittimesta ja linkistä:
Kuuntele single suoratoistopalveluista:
Youtube, Tidal, iTunes, Soundcloud jne.

Promokuvat
Promokuvat ja singlen kansikuva

Tiedotus
Humu Records
humurecords@gmail.com
www.humurecords.comHumu Records

© humurecords, 2019
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud