HUMU RECORDS
<

VILLE LEHTOVAARA

Ville Lehtovaara on tamperelainen pitkän linjan roots-muusikko. Rumpalin Regroovable-nimeä kantava studioalbumi julkaistaan 7. joulukuuta 2018.

Albumin musiikillista tyylisuuntaa voidaan kuvata vinoutuneella ja tuoreella tulokulmalla lähestyttäväksi roots-musiikiksi, jossa yhdistyvät soul, blues ja garage sekä kokeelliset soundikikkailut ja elokuvalliset tunnelmat. Levyllä Lehtovaara on saanut kunnian yhdistellä eri instrumentteja, komppeja, soundeja ja ennen kaikkea ihmisiä, kykyjä ja lahjakkuuksia omien näkemystensä kanssa
— Moni biiseistä on syntynyt niin, että pyysin tekemieni komppipohjien päälle mieleiseni soittokaverin laulamaan tai soittamaan halunsa ja tyylinsä mukaan, Lehtovaara kuvaa albumin syntyä.
— Projektin alusta asti on etusijalla ollut groove ja jokaisen muusikon henkilökohtainen soundi ja näkemys.

Regroovable albumilla kuullaan monia Lehtovaaran ystäviä, joiden kanssa hän on soittanut vuosien varrella niin keikoilla kuin levyilläkin. Äänensä esille saavat esimerkiksi Jo’ Buddy, Jarkka Rissanen, Masa Orpana, Wiley Cousins, Tommi Laine, Dave Forestfield, Sami Sippola, Jorma Välimäki ja Pekko Käppi.
Humu Records

© humurecords, 2019
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud